Vissza /

A Google kulisszatitkaiA Google kulisszatitkai00:11:45
A Google kulisszatitkai00:23:30
A Google kulisszatitkai00:35:15

Leírás:
A filmből megismerhetjük a Google keresőszoftvere mögött álló egyre jelentősebbé váló cég történetét, termékeit, célkitűzéseit. Emellett szakértők fejtik ki aggályaikat jogi és adatvédelmi szempontból megközelítve a témát.

Amennyiben információra van szükségünk, ráadásul internetközelben vagyunk, szinte majdnem biztos, hogy ellátogatunk a Google keresőfelületére. De vajon mi a titka annak, hogy ez a mindannyiunk által ismert internetes oldal életünk nélkülözhetetlen részévé vált a XXI. századra? Miért pont ez a keresőfelület s miért nem a másik? Miféle hús-vér emberek állnak emögött a mára már hatalmasra nőtt vállalkozás hátterében? Mit ígér a jövő, s vajon van-e okunk aggodalomra ami az adatvédelmünket illeti? A holland dokumentumfilm ezekre a kérdésekre keresi a választ, többek között az internet atyjaként ismert Vint Cerf megkérdezésével.

Egy videó arról, hogy az adataink, -amelyeket önként szolgáltatunk- vajon mennyire vannak biztonságban. Egy videó arról, hogy a világ egyik legnagyobb vállalata hogyan is gondolkodik a személyes adatvédelemről. Egy videó a Google szofter termékeiről: a Gmailről, a Calendarról, a Google Earth-ről, a Book Search-ről és természetesen magáról a keresőszoftverről. Egy lépéssel közelebb a Nagy Testvér megismeréséhez. Tanulságos lesz!

A film hossza: 00:47:00 (Ha most elindítod a lejászást, 09:58-ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 14.795 alkalommal

Feltöltve: 2013-03-14 16:53:40 (1 év tizede)

Kulcsszavak: google, kulisszatitkai


További dokumentumfilmek
Hozzászólások

Tetszett a film? Vagy éppen ellenkezőleg nem? Itt bátran elmondhatod a véleményedet.

comments powered by Disqus