Vissza /

Igaz vagy hamis: Paranormális akták / 5. Fénypont a látóhatáron, guruló autók TELJES, 360pLeírás:
Ben Hansen, volt FBI ügynök, világéletében rajongott a természetfeletti jelenségekért. Miután búcsút mond híres munkahelyének, egy fiatal és elszánt csapat élére áll. Arra vállalkoznak, hogy a legfrissebb, legfurcsább képeket kielemezzék, és eldöntsék, szükséges-e további nyomozás. Szemcsés videók kelnek életre a csapat minden részletre kiterjedő kutatása során, miközben megpróbálják rekonstruálni a jelenséget.
A nyomozások során felkeresik a szemtanúkat, kísérleteket folytatnak, melyek során a legmodernebb high tech nyomozási eszközöket alkalmazzák, mintákat vesznek, majd eldöntik, hogy az eset csak egy jól kitervelt csalás, amit le kell leplezni, vagy megmagyarázhatatlan paranormális rejtély, ami akár veszélybe is sodorhatja a csapatot. Mindez az Igaz vagy hamis: Paranormális akták makacs nyomozóinak egy átlagos napja.
Ebben az epizódban Bill és csapata Michigan-ba mennek, ahol egy ismeretlen eredetű fényforrást vizsgálnak, amely átpásztáz egy vasúti sínen. Ben csapata pedig San Antonioba látogat el, hogy megfejtsenek egy rejtélyt, amely egy különös dombon történik, amelyre autóval vagy bizonyos járművel felmenvén, a vezető alól kicsúszik az irányítás a gravitációval egyetemben.

A film hossza: 00:41:03 (Ha most elindítod a lejászást, 15:33-ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 223 alkalommal

Feltöltve: 2022-11-21 17:55:00 (1 éve)

Kulcsszavak: igaz, hamis, paranormális, akták, fénypont, látóhatáron, guruló, autók, teljes, 360p


További dokumentumfilmek
Hozzászólások

Tetszett a film? Vagy éppen ellenkezőleg nem? Itt bátran elmondhatod a véleményedet.

comments powered by Disqus