Vissza /

Igaz vagy hamis: Paranormális akták / 1. Kísértetautó/Mozgó fénypontok TELJES, 360p



Leírás:
Ben Hansen, volt FBI ügynök, világéletében rajongott a természetfeletti jelenségekért. Miután búcsút mond híres munkahelyének, egy fiatal és elszánt csapat élére áll. Arra vállalkoznak, hogy a legfrissebb, legfurcsább képeket kielemezzék, és eldöntsék, szükséges-e további nyomozás. Szemcsés videók kelnek életre a csapat minden részletre kiterjedő kutatása során, miközben megpróbálják rekonstruálni a jelenséget.
A nyomozások során felkeresik a szemtanúkat, kísérleteket folytatnak, melyek során a legmodernebb high tech nyomozási eszközöket alkalmazzák, mintákat vesznek, majd eldöntik, hogy az eset csak egy jól kitervelt csalás, amit le kell leplezni, vagy megmagyarázhatatlan paranormális rejtély, ami akár veszélybe is sodorhatja a csapatot. Mindez az Igaz vagy hamis: Paranormális akták makacs nyomozóinak egy átlagos napja.
Ebben az epizódban Ben és a csapat fele a Georgia állambeli Savannah-ba látogat el, hogy leleplezzenek egy videót, amelyet egy rendőr készített. A videón azt látni, ahogy egy kocsi átmegy egy drótkerítésen, mintha egy szellemjármű lenne.A csapat másik fele az Arizona állambeli Phoenix-be megy ahol néhány szemtanú ismeretlen eredetű ugráló fényeket látott egyik éjszaka az égbolton.

A film hossza: 00:42:31 (Ha most elindítod a lejászást, 10:58-ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 3 alkalommal

Feltöltve: 2022-11-13 22:36:00 (1 éve)

Kulcsszavak: igaz, hamis, paranormális, akták, kísértetautó/mozgó, fénypontok, teljes, 360p


További dokumentumfilmek




Hozzászólások

Tetszett a film? Vagy éppen ellenkezőleg nem? Itt bátran elmondhatod a véleményedet.

comments powered by Disqus