Vissza /

Utazzunk együtt!/Uruguay, Paraguay/ismeretterjesztő



Leírás:
Online uzlet ----https://kit.co/vnothing/nothing-zone

ÖSSZETEVŐK. A VALÓBAN MŰKÖDŐ MENNYISÉGBEN.
Blackwolf–https://bit.ly/3oIr88D

Az iPhone 13 és az Airpods a tiéd lehet!--https://bio.link/noting

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Remélem, élvezni fogjátok ezt!
Ha tetszett a videó, lájkold és oszd meg.
Ne felejts el feliratkozni erre a csatornára a további frissítésekért.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adna nekem egy csésze kávét
Paypal : [email protected]
or https://www.paypal.me/ZolaTech
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#alatok #film #dokumentumfilm

Uruguay (Uruguayi Keleti Köztársaság, magyar jogszabályokban: Uruguay Keleti Köztársaság; (spanyol: República Oriental del Uruguay) dél-amerikai ország. Észak-északkeleten Brazíliával, nyugaton Argentínával, délen-délkeleten az Atlanti-óceánnal, illetve annak La Plata nevű öblével határos. Fővárosa Montevideo, hivatalos nyelve a spanyol. Uruguay a második legkisebb független ország Dél-Amerikában Suriname után. Neve guarani nyelven azt jelenti: „a festett madarak folyója”.

Magas jövedelmű gazdasággal rendelkező fejlődő ország és Latin-Amerikában élen áll a demokrácia, az alacsony korrupció és az e-kormányzat tekintetében. A 2010-es évek végén Dél-Amerikában az első a sajtószabadság, a középosztály nagysága és a jólét tekintetében.

Paraguay (hivatalosan: Paraguayi Köztársaság; spanyolul República del Paraguay) független, tengerparttal nem rendelkező ország Dél-Amerikában. Az országot délről és délnyugatról Argentína, keletről és északkeletről Brazília, északnyugatról Bolívia határolja.

Az egykori spanyol gyarmat 1811-ben nyerte el függetlenségét. Bolívia mellett a kontinens másik, tengerparttal nem rendelkező országa. Felszínét a Paraguay folyó – mocsarakkal és erdőkkel tarkított – völgye osztja két részre. A folyótól nyugatra a Gran Chaco szavannás alföldje, keleten pedig a szubtrópusi erdőkkel fedett Brazil-magasföld előhegysége uralja a tájat.

Paraguay fejlődő ország ahol a több mint hétmillió lakosának többsége mesztic és a guarani kultúra továbbra is nagy befolyással bír; a lakosság több mint 90%-a beszéli a guarani nyelv különböző dialektusait a spanyol mellett. A szegénység és a politikai elnyomás ellenére számos globális közvélemény-kutató szerint a világ egyik legboldogabb országa.

A film hossza: 00:46:27 (Ha most elindítod a lejászást, 07:37-ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 84 alkalommal

Feltöltve: 2022-08-15 16:01:00 (1 éve)

Kulcsszavak: utazzunk, együtt!/uruguay, paraguay/ismeretterjesztő


További dokumentumfilmek




Hozzászólások

Tetszett a film? Vagy éppen ellenkezőleg nem? Itt bátran elmondhatod a véleményedet.

comments powered by Disqus